Meubelen van steigerhout Meubelen van steigerhout is persoonlijk

 

Ik vind dat meubelen van steigerhout erg persoonlijk is. Dat vind ik omdat niet iedereen steigerhout mooi vind. Meubelen van steigerhout vind ik erg mooi, maar een vriend van mij vind het juist echt verschrikkelijk. Je kunt ook merken bij mensen die meubelen van steigerhout wel mooi vinden, de steigerhout rustgevend vinden. Ik heb heel veel meubelen van steigerhout en het geeft echt een hele rustige sfeer in het huis zelf. Elke kleur pas ook bij steigerhout dus het maakt ook niet uit welke kleur je huis heeft, steigerhout past overal bij. Mijn werk helpt ook mensen een andere kijk te laten zien van meubelen van steigerhout. Ik wil ook heel graag mensen motiveren om in te laten zien dat meubelen van steigerhout op verschillende manieren heel mooi kan zijn. Er zijn zoveel verschillende meubelen van steigerhout dat er altijd wel een meubel bij zit die in elke kamer past van mijn klanten.  Het is echt geweldig werk om te doen en ik geniet er ook echt van.

Werken met meubelen van steigerhout

Ik help mensen met het inrichten van hun huis. Hiervoor gebruik ik ook altijd meubelen van steigerhout. Mensen laten hun huis dan in mijn handen en ik mag het helemaal inrichten, natuurlijk geven ze altijd wel een aantal dingen waarvan hun houden en van welke kleuren ze houden. Aan de hand van wat mijn klanten mij vertellen wat ze mooi vinden, ga ik aan de slag met hun huis. Ik heb al tien huizen gedaan en al mijn klanten zijn erg tevreden.  De meesten klanten zeggen vaak ook altijd wel wat over de meubelen van steigerhout, hoe mooi dat past bij het geheel. Terwijl ze het zelf nooit uitgekozen zouden hebben. Meningen zijn erg persoonlijk, maar als je nooit wat anders uitprobeert weet je ook niet hoe het staat en daar ben ik voor. Ik vind het geweldig om mensen te laten zien hoe het ook anders kan. Ik gebruik meestal een  kast voor onder een tv, omdat het heel veel rust geeft. Een boekenkast van steigerhout voor klanten die graag lezen, vinden het ook erg fijn dat ze de boeken een mooie plek kunnen geven.