Freds bouwtekeningen

Voordat u de beslissing neemt om het Freds bouwtekeningen pakket aan te schaffen willen we u vooraf eerst goed inlichten over het gehele pakket en wat u kunt verwachten van het Freds bouwtekeningen pakket. Middels deze review lopen we dan ook door het pakket heen en zult u vooraf exact weten wat u koopt.

Waarom een review over Freds bouwtekeningen?

Op de website van Freds bouwtekeningen wordt niet al te diep ingegaan op wat u precies krijgt en wat u ermee kan. Op zijn website staat meermaals aangegeven dat u meer dan 10.000 bouwtekeningen zult krijgen. Dit geloven we dan maar, en we gaan ze niet allemaal tellen. et zijn er in ieder geval heel veel en dan zouden de 10.000 bouwtekeningen kunnen kloppen. Maar stel u bent op zoek naar een specifieke bouwtekening, wat dan? Heeft u dan ook wat aan de bouwtekeningen van fred?

Door deze review te lezen wordt het u waarschijnlijk wel een stuk duidelijker of dit bouwtekeningen pakket wel of niet iets voor u is.

 

Geen zin om de hele review te lezen maar aan de slag te gaan? Ga dan direct door naar de website van Freds bouwtekeningen.

review freds bouwtekeningen
direct-toegang-new

Wie is Fred van Freds Bouwtekeningen?

leuke naam die Fred, maar wie is Fred en is Fred uberhaubt wel iemand? Het antwoord is vrij simpel. Fred bestaat niet. Tenminste de man die wordt weergegeven wordt bij Freds bouwtekeningen zou ook Henk, Jan of Richard kunnen heten. Het product ”Freds bouwtekeningen” is makelij van een internet marketing bureau genaamd Dieleman. Het is een eenmanszaak die actief is op het gebied van internet marketing en dus ook dit soort producten maakt en verkoopt. Het is wel leuk neergezet op deze manier. Ondanks dat het misschien een beetje verwarrend is dat Fred, Fred niet is wil natuurlijk niet zeggen dat het product niet goed is. tevens weten we uit ervaring in de internet marketing dat dit heel vaak gebeurd om meer verkopen te kunnen halen. Stel je maar eens voor, had jij de bouwtekeningen gekocht als er had gestaan ”door Dieleman Trading”? we gaan het product daarom ook op een eerlijke manier beoordelen zonder de gedachte dat Fred niet bestaat.

 

De inhoud van Freds bouwtekeningen

Eerst even op een rijtje zetten wat Freds bouwtekeningen ons beloofd op zijn website;

 • Meer dan 10.000 bouwtekeningen.
 • Dat we geld besparen op zijn bouwtekeningen.
 • Dat hij voor alles wel een bouwtekening heeft.
 • Dat iedereen zijn bouwtekeningen kan lezen en begrijpen.
 • De bouwtekeningen worden geleverd met handleidingen.
 • 3 gratis bonussen.
 • Niet goed geld terug.
 • Dat er sprake is van een tijdelijke aanbieding.

Laten we deze punten even doornemen in onze review, om te kijken of je daadwerkelijk krijgt wat hij zegt.

 

 • Meer dan 10.000 bouwtekeningen.

Fred zegt dat in zijn pakket meer dan 10.000 bouwtekeningen te vinden zijn waar je allemaal gebruik van mag maken. We hebben ze niet allemaal geteld, maar het likt erop te kloppen. Het zijn er echt mega veel.

 • Dat we geld besparen op zijn bouwtekeningen.

Fred geeft aan de goedkoopste te zijn en dat dat bouwtekeningen ook makkelijk te begrijpen zijn waardoor je niet verder hoeft te zoeken naar andere bouwtekeningen. Ik geef toe 49 euro voor 10.000 bouwtekeningen met 3 extra bonussen is niet duur en zou ik zelf wel betalen. Na een korte zoektocht naar andere bouwtekeningen kwamen we tot onze verbazing bouwtekeningen tegen die gratis te downloaden waren. Niet allemaal, maar zeker een aantal ervan. Maar dan nog vind ik het die 49 euro wel waard. Hoe lang zal je bezig zijn met het zoeken en downloaden van 10.000 bouwtekeningen? Precies heel lang!

 • Dat hij voor alles wel een bouwtekening heeft.

Hij geeft aan dat er zoveel bouwtekeningen zijn dat het vrijwel onmogelijk is dat er een bouwtekening niet in zit die je graag zou willen hebben. We hebben de bouwtekeningen doorgezocht naar dingen die andere collega’s ons gaven zonder het pakket te kennen en zo gekeken of er alles inzat. Van de 20 producten die onze collega’s noemde was er 1 niet aanwezig. lijkt me toch best goed.

 • Dat iedereen zijn bouwtekeningen kan lezen en begrijpen.

Volgens Fred kan iedereen zijn bouwtekeningen gebruiken. De professional en de hobbyist kan de tekeningen gebruiken. Nu ben ik zelf best handig en kan ik de bouwtekeningen dan ook begrijpen, maar mijn vriendin heeft twee linkerhanden en heb haar gevraagd er even naar te kijken. Ze had er wat meer moeite mee dan ik, maar ook mijn vriendin kwam eruit.

 • De bouwtekeningen worden geleverd met handleidingen.

Alle bouwtekeningen hebben inderdaad een handleiding die duidelijk aangeeft waarmee je moet beginnen en wat je nodig hebt voor een project. Zeer handig!

 • 3 gratis bonussen.

Na mijn betaling kreeg ik netjes alle 3 de bonussen geleverd.

 • Niet goed geld terug.

Na onze analyse hebben we een mailtje gestuurd naar ”fred” om ons geld terug te vragen omdat we het alleen wilde gebruiken voor deze review. Na het geven van de url van onze review kregen we netjes ons geld terug gestort.

 • Dat er sprake is van een tijdelijke aanbieding.

Jammer, het ging net zo goed. er wordt aangegeven dat er sprake is van een tijdelijke actie en deze duurt precies 29 minuten vanaf het moment dat u de website betreed. Als we wachten totdat de 29 minuten voorbij zijn is de prijs nog hetzelfde. tevens als we onze browser opnieuw laden begint de teller gewoon weer bij 29 minuten. Een mooie maar duidelijke verkooptruc.

 

Conclusie van de review over Freds bouwtekeningen

Al met al denken we dat de bouwtekeningen een goede aankoop is als u zelf eens lekker wilt klussen met bijvoorbeeld steigerhout en zo uw eigen meubelen en zelf grote projecten als tuinhuisjes wilt bouwen. Wil je met eigen ogen zien hoe de bouwtekeningen eruit zien? klik hieronder dan op de direct toegang button ;)

direct-toegang-new

6 Reacties op Review Freds Bouwtekeningen