steigergids-webVan steigerhout meubels een tekening gemaakt

Ik ben iemand die van hele aparte dingen houdt. Ik vind steigerhout heel mooi. Ik besloot om ontwerpen te gaan maken van steigerhouten meubels. Van steigerhout meubels een tekening maken kan lastig zijn, maar ik wou wel van een uitdaging en wilde hier ook geld mee gaan verdienen. Ik ging een schets map bijhouden met tekeningen van steigerhouten meubels. Een tekening van steigerhout meubels kan veel opleveren. Ik heb ook heel veel gereisd en ik heb heel veel dingen bedacht om een leuke en mooie schetsen van te kunnen maken. Na een maand had ik al 10 schetsen, mijn ouders vonden dat ik nu al naar een bedrijf moest gaan stappen omdat het echt goede ontwerpen zijn. Ik wilde eerst een hele boel ontwerpen hebben, zodat ik ook meteen veel geld zou krijgen. Ook wilde ik niet onder druk werken en nu kon ik me goed concentreren, ook geen baas die zegt dat ik op moet schieten. Na een jaar had ik echt super veel ontwerpen, ik heb nu vijf schetsboeken vol. Al mijn schetsen kunnen in elke tijd verkocht worden. Ik heb ook heel veel verschillende dingen geschetst. Ik heb deze week al mijn schetsen nog een keer bekeken, om te kijken of er niet al een aantal het zelfde zijn die ze nu ook al hebben.

Steigerhout meubels tekening gemaakt

Ik besloot om naar een bedrijf te stappen, alleen ik had een aantal bedrijven. Ik ben langs alle zes bedrijven gegaan. Ik dacht dat ik nu wel kans moest hebben, dat in ieder geval één bedrijf mijn schetsen wel goed kon gebruiken. Ik ben ’s ochtends langs alle bedrijven geweest en ik werd ‘s middags al terug gebeld door vier bedrijven. Ik kon niet geloven dat ze alle vier nu al zeker weten dat ze de ontwerpen gaan gebruiken. Gelukkig kon ik bij het eerste bedrijf nog niet meteen ja zeggen, ik had namelijk in mijn hoofd dat ik eerst zou vragen hoeveel ze me ervoor wilden geven en dat ik er dan eerst even over na wilde denken. De andere twee bedrijven belde mij ook nog terug, maar die wilde helemaal niet zoveel geven. De andere vier streden echt om mijn schetsen en als ik een bedrijf terug belde met de mededeling dat een ander bedrijf meer biedt, boden hun daar ook weer overheen. Dit heeft wel een week lang geduurd, tot dat er één bedrijf overbleef. Dat bedrijf kreeg mijn schetsen en ik kreeg heel veel geld en ik zou 20 procent krijgen van de winst die ze maken over mijn schetsen.