steigergids-webRelatietest: tuinmeubelen van steigerhout zelf maken?

Mijn vriend en ik zijn nog maar pas bij elkaar, ik denk nu enkele maanden richting bijna een jaar, maar we merken al dat we in verschillende dingen écht heel goed bij elkaar passen. Zo kunnen we heel goed samenwerken en vullen we elkaar goed aan. Dit zijn kwaliteiten die ik zoek in een relatie en waar ik echt waarde aan hecht. In een relatie moet je het namelijk samen doen, en heb je dat echt nodig, dat je kunt samenwerken en elkaar aanvullen. Dan weet je dat de basis goed zit namelijk. Op abstract niveau komt dit tussen ons op verschillende momenten wel naar boven, maar laatst was het heel prangend op concreet niveau. Mijn vriend en ik gingen namelijk tuinmeubelen van steigerhout zelf maken. Ik woon op een etage in het centrum en heb geen eigen tuin, maar mijn vriend wel. Die woont iets meer buiten het centrum en heeft zowaar zijn eigen benedenverdieping met een glooiende tuin, erg leuk in de lente en zomer en we spenderen er dan ook zeker enige tijd samen. Maar voor deze tuin gingen we dus aan de slag om tuinmeubelen in steigerhout zelf te maken.

Resultaat van de tuinmeubelen in steigerhout zelf maken: ja we passen bij elkaar!

Mijn vriend had een digitale bundel bouwtekeningen van zijn vader meegekregen, iets van Freds bouwtekeningen of dergelijke, en daaruit konden we genoeg inspiratie putten. Immers, deze bundel stond werkelijk waar helemaal vol met tekeningen van tuinmeubelen van steigerhout die je zelf kunt maken. Mijn vriend pikte er eentje uit, die ik zelf ook het allermooist vond, en die zijn we gaan uitwerken. Het was een ontzettend leuke klus om samen te doen, en tegelijkertijd voel je dat je aan je toekomst bouwt samen. We hadden geen ruzie of onderlinge irritatie bij het bouwen van de tuinmeubelen, gewoon lol met elkaar. Je hoort wel eens dat stellen die niet samen een tent kunnen opbouwe niet geschikt zijn voor elkaar. Nou misschien geldt datzelfde ook wel voor wanneer je tuinmeubelen uit steigerhout zelf aan het maken bent. En het resultaat mag er zijn, hele mooie tuinstoelen waar we in de spaarzame warme lentedagen van dit jaar al lekker in hebben gelegen!